Wil je duurzaam gaan wonen door je woning gasloos en energieneutraal te maken?

Met een energie neutrale woning kun je veel kosten besparen. Daarnaast is het héél milieuvriendelijk en je hoeft ook niks in te leveren qua comfort. Je kunt denken aan de gelijkmatige warmte, geen tocht, geen koude vloeren en er is steeds aanvoer van verse lucht.

Wil je inzicht krijgen wat voor maatregelen je kunt nemen en de kosten die hierbij komen kijken en €265,- aan subsidie ontvangen?

Je kunt nu een gasloos en energieneutraal adviesgesprek aanvragen en hierbij krijg je een adviesrapport van een aangesloten energie adviesbureau.

De volgende punten worden hierin o.a. behandeld:

  • Een warmte transmissieberekening
  • Capaciteit van de warmtepomp en het aantal te verwachtte draaiuren
  • Berekening aantal PV panelen

Op basis van bovenstaande uitkomsten krijgt je inzicht in de verschillende maatregelen die je kunt nemen om jouw woning gasloos en energieneutraal te maken. Klik hier voor informatie over het gasloos en energieneutraal adviesgesprek:

Wil je geen energieneutrale/gasloze woning, maar wil je wel maatregelen nemen om je woning te verduurzamen? Je kunt ook een basis energieadvies aanvragen (ook hiervoor kun je subsidie ontvangen van maar liefst €265,-). Klik hier voor een basis adviesgesprek.