handige energiezuinige producten

Energie kadobon

Helaas zijn de 650 energie cadeaubonnen die gemeente De Fryske Marren weg kon geven allemaal op. We werken er aan om weer nieuwe bonnen uit te kunnen geven.

De energierekening verlagen gaat gemakkelijk met ledlampen en andere handige energiezuinige producten. Maar niet iedereen kan die betalen. Dankzij de RREW (Regeling Reductie Energiegebruik Woningen) van de Rijksoverheid kan gemeente De Fryske Marren inwoners met een laag inkomen een kleine stap op weg helpen met het besparen van energie in de woning. In de vorm van een gratis energie cadeaubon.

Komt u in aanmerking voor een energie kadobon?

De Energieboxen zijn bedoeld voor inwoners van gemeente De Fryske Marren met een laag inkomen (minima en mensen met een uitkering) die:

  • In een koop of huurwoning wonen (sociale huurwoning of particuliere sector) en
  • Niet eerder een bespaarpakket hebben aangevraagd

De cadeaubon is uitsluitend te gebruiken bij de aan deze regeling deelnemende webshop. Een cadeaubon is uitsluitend inwisselbaar voor energiebesparende maatregel(en) en/of diensten die worden uitgevoerd/toegepast in, aan of op de bestaande woning van de inwoner. Per adres kan maximaal 1 cadeaubon worden verzilverd.

Energie kadobon aanvragen?

Helaas zijn de 650 energie kadobonnen die gemeente De Fryske Marren weg kon geven allemaal op. Als u de wachtlijst hieronder invult dan kunnen wij eventueel contact met u opnemen.

Hoe kan ik nog meer energie besparen?
Voor meer besparingstips kunt u een afspraak maken met de Energiecoach van gemeente De Fryske Marren. Deze komt dan vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken welke besparingsmogelijkheden er voor uw huis(houden) nog meer zijn en stelt samen met u de energie box samen. Ga voor het inplannen van een gratis afspraak naar de pagina Energiecoach