Ik heb een

Koopwoning

Als woningeigenaar kunt u bij Tûk Wenjen terecht voor de volgende diensten en producten. Uw belang en wensen staan daarbij centraal. U bepaalt of en in welk tempo u maatregen wilt uitvoeren.

Basis energieadviesgesprek

Het basis energieadviesgesprek biedt u als woningeigenaar inzicht in de maatregelen en kosten om uw woning te verduurzamen naar een energieneutrale / gasloze woning.

Thermografische quickscan

Heeft uw woning warmtelekken? De thermografische quickscan laat zien hoe goed of slecht een woning geïsoleerd is.

Isolatie onderzoek

Bij een isolatieonderzoek bekijkt een adviseur samen met u hoe het ervoor staat met de isolatie in uw woning

Energiecoach

Wilt u weten hoe u slim energie kunt besparen? Maak dan een afspraak met een Energiecoach.
cv ketel waterstof

CV ketel check

Bij de CV check wordt door een adviseur bekeken of uw CV installatie waterzijdig kan worden ingeregeld en of het zinvol is om dit te gaan doen.

Energieverbruiksmeter

Wilt u ook weten welke apparaten het meeste verbruiken? Met een energieverbruiksmeter kunt u heel gericht kijken welke apparaten in uw huis veel energie verbruiken. U kunt bij ons een energieverbruiksmeter lenen die u zeven dagen gratis mag gebruiken.

Luchtkwaliteitsmeter

Veel woningen hebben een slecht binnenklimaat. Dit is niet goed voor de gezondheid. U kunt een luchtkwaliteitsmeter bij ons lenen om uw binnenklimaat te monitoren.

Witgoed subsidieregeling

Oude witgoed apparaat omruilen voor een nieuw, energiezuinig exemplaar, voor een structurele verlaging op de energierekening.

Energie kadobon

De energie kadobonnen zijn momenteel op. Wanneer ze weer beschikbaar zijn vindt u hier meer informatie op de website.