Wilt u ook 10- 25% op uw gasrekening besparen?

CV-ketel check

Met waterzijdig inregelen verdeel je het water uit de cv-ketel gelijkmatig over de radiatoren of de vloerverwarming. Hierdoor verwarm je ruimtes efficiënter en hoeft de cv-pomp minder hard te werken. Met dit klusje kun je volgens brancheorganisatie Techniek Nederland 10 tot 20 procent op je gasverbruik besparen. Vaak kan na het afstellen de temperatuur van de cv-ketel ook nog eens omlaag. Dan krijg je het alsnog warm in huis en werkt de ketel efficiënter.

Niet alle installaties zijn geschikt om waterzijdig in te regelen. Bij de CV check wordt door Hofman Interactief (voorheen viaHET) bekeken of uw CV installatie waterzijdig kan worden ingeregeld en of het zinvol wordt geacht om dit te gaan doen. Hieruit volgt een kostenopgave voor de eventueel noodzakelijke aanpassingen. Een installateur kan de aanpassingen voor u uitvoeren.

Wanneer de CV installatie geschikt is en er een besparing wordt verwacht kan ervoor worden gekozen om het systeem waterzijdig in te regelen. Hofman Interactief voert het waterzijdig inregelen uit. Hieronder vindt u de contactgegevens van Hofman Interactief.

Het logo voor Hofman Interactief.

Franckenastate 4, Leeuwarden
Tel. 06-34276761
info@hofmaninteractief.nl

Hoe kan ik een voucher aanvragen?

  • De kosten voor de CV check zijn € 85 (incl. BTW). U kunt bij ons een korting voucher aanvragen van € 60 per woning.
  • De kosten voor het waterzijdig inregelen zijn € 465 (incl. BTW).  Deze prijs is op basis van maximaal 10 radiatoren. U kunt bij ons een korting voucher aanvragen van € 200 per woning.

Aanvragen van een voucher kan via onderstaand formulier

Voorwaarden

  • de woning moet uw eigendom zijn;
  • het moet uw woonadres zijn;
  • het advies moet worden uitgevoerd door een aan Tûk Wenjen deelnemende adviesbedrijf.

In totaal zijn er 50 vouchers (van 200 euro per stuk) voor het waterzijdig inregelen beschikbaar waarbij geldt, wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

Deze 50 vouchers kunnen pas worden aangevraagd en worden toegekend nadat is gebleken dat de CV installatie waterzijding kan worden ingeregeld. Hiervoor moet eerst de CV check worden uitgevoerd.

Stappen

  1. U ontvangt na uw aanvraag een voucher (nummer) voor de CV check of het waterzijdig inregelen van uw CV installatie.
  2. Deze voucher kunt u inleveren bij het aan Tûk Wenjen deelnemend bedrijf: Hofman Interactief.
  3. U neemt zelf contact op met dit bedrijf en u verstrekt dit bedrijf zelf opdracht voor het uitvoeren van de CV-check of het waterzijdig inregelen van uw CV installatie tegen genoemde prijzen.
  4. Tijdens dit contact maakt u ook zelf afspraken over de termijn waarop de CV check of het waterzijdig inregelen kan worden uitgevoerd.
  5. Dit bedrijf brengt u de kosten in rekening waarop de door u ingeleverde voucher in mindering wordt gebracht.

Het bedrijf zal niet voor elke afzonderlijke aanvraag direct kunnen komen. Om kosten en milieu te sparen zal de CV check uitgevoerd kunnen wanneer er minimaal 5 aanvragen zijn.  

Meer informatie over waterzijdig inregelen

Meer weten over waterzijdig inregelen? Klik hiervoor op deze link.