Meer informatie basis energieadvies

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ervaringen Tûke bewoners

Bij Tûk Wenjen kunt u terecht voor

Tûk Wenjen is het energiebesparingsproject van gemeente De Fryske Marren. Wij helpen woningeigenaren in de gemeente bij het energiezuiniger maken en (verder) verduurzamen van hun woning. Daarbij bieden wij u een tweetal adviesmogelijkheden. Hiermee ontvangt u een concrete uitwerking van de mogelijkheden die er zijn om uw huis stapsgewijs volledig gasloos en energieneutraal te maken.

Het advies wordt verzorgd door onafhankelijke en gecertificeerde bedrijven. Uw belang en wensen staan daarbij centraal. U kunt bepalen of en in welk tempo u maatregelen wilt uitvoeren.

Waarom energiezuinig en duurzaam wonen?
Met een duurzame woning :

  • bespaart u op uw energierekening;
  • woont u een stuk comfortabeler;
  • bent u minder afhankelijk van energiebedrijven en eventuele prijsstijgingen.

Wij werken samen met adviseurs en uitvoerende bedrijven die aan onze kwaliteitseisen voldoen. U kunt bij Tûk Wenjen dus terecht voor informatie, advies aan huis en uitvoering.

Wilt u maatregelen laten uitvoeren, dan kunt u terecht bij een aantal bedrijven die deelnemen aan Tûk Wenjen. Uiteraard mag u zelf ook een aannemer kiezen. In veel gevallen kunt u ook subsidie ontvangen voor maatregelen. De adviseur helpt u graag om deze subsidie aan te vragen.

Groene startavonden
Aan de slag met energiebesparende maatregelen? Op de groene startavonden leggen wij graag uit wat Tûk Wenjen voor u kan betekenen. Op dit moment zijn er geen groene startavonden gepland. Zodra er weer informatiebijeenkomsten zijn, houden we u hierover op de hoogte via onze website.

Nieuws

(Bron: Omrop Fryslân) Huishoudens in Fryslân zijn het meest duurzaam van heel Nederland. Dat zegt energiebedrijf Vattenfall, dat heeft daar onderzoek naar gedaan. Daaruit blijkt dat Friese huishoudens het ruim drie keer beter doen dan het landelijk gemiddelde. Zo heeft ruimt 13 procent hier zonnepanelen op het dak, ten opzichte van negen procent landelijk. Harlingen […]

Groene startavonden

Op dit moment vinden er geen groene startavonden plaats. Zodra er weer informatiebijeenkomsten gepland zijn, houden we u hierover op de hoogte via onze website.

Geen evenementen op dit moment

Facebookpagina De Groene Start

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over Tûk Wenjen, neem dan contact met ons op.

X
X