Informatieavonden weer ingepland

Hoe kunnen wij onze woning verduurzamen? Waar begin ik dan mee? Wat zijn de mogelijkheden en waar moeten we allemaal rekening mee houden? Zijn er financiële regelingen om het voor mij haalbaar te maken? En hoe vraag ik ze aan? Allerlei vragen die bij u op kunnen komen als u bezig gaat met het verduurzamen van een bestaande woning. Wij geven u graag informatie hierover tijdens onze informatieavonden.

Informatieavonden

Tijdens deze avonden leggen wij graag uit wat Tûk Wenjen voor u kan betekenen en hoe u uw woning op een toekomstbestendige manier kunt verduurzamen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het natuurlijkvriendelijk isoleren of waar je terecht kunt voor financiële ondersteuning. Wij organiseren de komende periode vijf informatiebijeenkomsten op locatie en één digitale informatieavond

 • Dinsdag 14 november:
  Lemmer Woudagemaal, Panoramazaal
 • Woensdag 29 november:
  Balk, De Treemter
 • Donderdag 7 december:
  Joure, It Haske
 • Dinsdag 16 januari:
  Digitaal
 • Woensdag 31 januari:
  Oudemirdum, MFC It Klif
 • Donderdag 15 februari:
  Sint Nicolaasga, zalencentrum Sint Nyk

Programma

We starten om 19.30 uur met het programma en u kunt vanaf 19.15 uur de zaal in. Na een plenaire presentatie is er voldoende ruimte om vragen te stellen en individuele gesprekken te voeren met alle aanwezigen. Ook onze Energiecoach is er bij. We sluiten de avond af om ongeveer 21.30 uur.

Aanmelden

We willen vooraf graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Daarom vragen wij u om u aan te melden via de website van Tûk Wenjen: www.tukwenjen.nl. Op de homepagina staan alle avonden in het schema. Klik op de gewenste datum en meld u aan!

Wanneer u zich heeft aangemeld voor de digitale informatieavond ontvangt u later van ons een link waarmee u toegang krijgt tot de livestream, zodat u de bijeenkomst digitaal kunt volgen.

We zien u graag op een van de informatieavonden. U bent van harte welkom!

Een vrouw die met een pen op een kalender schrijft.